Demirli İlkokulu
Demirli Mahallesi Demirli Sokak No 15 Derik/Mardin

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

08:20/14:00

SOBALI

Öğretmenler şahsi araçlarıyla okula ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mardin İli Derik İlçesi kırsal mahallesi(köy) olan Demirli Mahallesi Karacadağ eteklerine yakındır. Derik ve Viranşehir ilçelerine hemen hemen eşit uzaklıktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuzun, bir tanesi birleştirilmiş sınıf olmak üzere üç tane ilkokul sınıfı ve bir tane ana sınıfı bulunmaktadır. Okulumuzda 2 kadrolu 2 ücretli öğretmen bulunmaktadır.